Over ALP 3D

 

ALP 3D is een jonge enthousiaste onderneming die gebruik maakt van de nieuwste technologieën om unieke producten te kunnen verwezenlijken. Het specialisme ligt op het gebied van Additive Manufacturing oftewel 3D-Printen en alles wat erbij komt kijken om dit tot een succes te brengen.

En we zijn nog maar net begonnen

 

3D-Printen is al lang niet meer alleen voor hobbyisten. De techniek is ontwikkeld tot een waardige productiemethode voor een breed scala aan toepassingen. Het materiaalaanbod groeit en de nauwkeurigheid stijgt. Èn, het wordt alleen nog maar beter. Deze techniek is productie en supply chains drastisch aan het veranderen.

Raket

Wij werken graag samen

 

Als je kunt delen dan kun je vermenigvuldigen. We werken graag samen om te kunnen innoveren. Of dit nu is op technisch of Supply Chain gebied. Wij hebben geen klanten maar alleen bedrijven waar we graag mee samenwerken. Alleen op deze manier kunnen we elkaar versterken!

Streven naar perfectie

 

We nemen geen genoegen met OK. Altijd op zoek zijn naar perfectie is een van onze basis principes. Een doorlopend proces dat nooit zal ophouden, want het kan altijd beter!

Onze visie

 

Make fun

Plezier maken als het kan en serieus zijn wanneer nodig 😉 !

Industry 4.0

Automatisering, automatisering, ... Gaande ontwikkelingen door ontwikkelen en stappen zetten in de nieuwe veranderende industrie.

MVO

Een positieve bijdrage leveren aan maatschappij en milieu zodat we hier nog lang van kunnen genieten!

Groeien

Zolang we blijven groeien, blijft het leuk! Stilstand is achteruitgang. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Jouw idee omzetten naar realiteit?

Vraag een print aan